Specialist in maatwerk

Met een visie op afwerking gaan wij tot het uiterste voor onze klant

Dream it, Wish it, Do it


Wie we zijn.

Bij Interieur Vanesch staat de renovatie van uw interieur centraal. Of het nu gaat over uw badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer of gewoonweg de volledige woning, wij begeleiden u bij elke stap van het renovatieproces.

Wij zorgen voor een complete inrichting op maat, steeds in het kader van een totaalconcept. Voor de renovatie van uw interieur, verbouwing of uitbreiding van uw woning of enkel voor meubels op maat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn dus uw totaalaannemer voor al uw interieur –en renovatieprojecten. Doordat we een kleine firma zijn, hebben we controle over elke stap die moet worden uitgevoerd.

Ons filiaal is gevestigd te Middelkerke.

Afwerking

Als kleine firma heeft Interieur Vanesch steeds zelf de controle over elke stap die er moet worden uitgevoerd. Hierdoor kan er steeds nauwkeurig tot op de millimeter gewerkt worden

Klantgericht

We realiseren de meubels die jij wilt!

Kleur

Kies jouw droomkleur uit een groot aanbod van kleurstalen of breng een bezoekje aan onze atelier. Binnenkort beschikken we over een toonzaal.

Veelzijdig

Zowel grote als kleine projecten gaan we niet uit de weg. Van een tv-meubel tot een volledig appartement.

Hoe we werken.

1Op vraag van de klant komen we langs om het project samen te overlopen. U vertelt ons meer over stijl en kleur zodat we goed zicht krijgen op uw noden en wensen. Daarna nemen we nodige opmetingen en bepalen we samen de mogelijkheden van het project.


2Om zeker te zijn dat we op dezelfde golflengte zitten met onze klant, tekenen we het voorgestelde project uit. Na feedback en goedkeuring van de klant starten we zo snel mogelijk de werkzaamheden op.


3 Met een oog voor afwerking voeren we het project uit volgens plan. Al onze meubels worden op maat gemaakt in ons eigen atelier. We komen pas tot een goed resultaat als de klant tevreden is.